Info

SomeCast

Ajatuksia hymiöiden takaa. Ajankohtaispodcast, teemoina sosiaalinen media, teknologia sekä nuorisotyö.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
SomeCast
2023
October


2020
December
November
April
March


2019
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
June
April
March
February
January


2017
December
November
October
August
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
August
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: October, 2023
Oct 26, 2023

Viimeisen leiripäivän podcastissa Mikko Röman ja Eevi Savolainen Helsingin kaupungilta haastattelevat SomeCampin puhujia, työpajan vetäjiä, pöllimispajojen pöllittäviä ja leirille osallistuneita.

Tällä kertaa Ella Airola KAVIsta kertoo medialukutaitosta nuorisotyössä, kuulemme makupaloja pöllimispajojen anneista, Krista Leino Pesäpuusta puhuu nuorisotyöstä tulevaisuustaajuuksilla, Sami ”Myst1s” Partanen johdattelee meidät videopelien striimaamiseen nuorisotyön muotona ja Iita-Mari Ruponen Verkeltä purkaa pääjärjestäjän tunnelmat leirin tullessa päätökseensä

Lopuksi vielä saamme osallistujien tunnelmia junalle suunnistaneen bussikyydin varrelta.

Oct 19, 2023

Toisen leiripäivän podcastissa Mikko Röman ja Eevi Savolainen Helsingin kaupungilta haastattelevat SomeCampin puhujia, työpajan vetäjiä ja osallistujia.

Tässä jaksossa kuullaan Emmi Harjuniemeä e-tekstiileistä ja Anni Rupposta & Helmi Kuirinlahtea Nuori Taiteesta vapaaehtoisten hybridiohjaamisesta. Denice Lönnroth Verkestä kertoo tekoälytaiteesta ja tapahtuman kaksikielisyydestä. Jenni Nevala Mediakasvatusseurasta puolestaan käsittelee mediataitoja ja vaikuttamista nuorten kanssa työskentelyssä. Petteri Ruotsalainen Valo-Valmennusyhdistys ry:n Älyteko-hankkeesta puolestaan kertoo tekoälytaidelähtöisistä menetelmistä nuorisotyössä.

Lisäksi jaksossa kuullaan tapahtumaan osallistuneiden tunnelmia ja ajatuksia.

Oct 12, 2023

Ensimmäisen päivän podcastissa Mikko Röman ja Eevi Savolainen Helsingin kaupungilta haastattelevat SomeCampin puhujia, työpajan vetäjiä ja osallistujia.

Tässä jaksossa ääneen pääsevät Minna Ilva Verkeltä, Sanna Puura opetus- ja kulttuuriministeriöstä, Linda Mannila Helsingin yliopistolta ja Marcus Lundqvist Verkeltä. Minna kertoo SomeCampin tarkoituksesta, Linda tekoälyyn valmistautumisesta ja sen mahdollisuuksista, Sanna VANUPOn valmistelun etenemisestä ja Marcus lapsen ja nuoren digitaalisista oikeuksista tulevaisuudessa.

1